Joogaa työpaikalla

Työpaikan joogatunnit ja -kurssit lisäävät energisyyttä ja vähentävät väsymystä ja stressiä.

Yhteinen joogaryhmä on hyvä tapa tutustua joogaan. Työpaikan joogaryhmä mahdollistaa matalan kynnyksen tekemisen tutussa ryhmässä ja työpäivän yhteydessä, jolloin tunneille ei tarvitse erikseen lähteä.  Joogalla on kokonaisvaltainen vaikutus työhyvinvointiin ja jaksamiseen. Jooga vaikuttaa kehon liikkuvuuteen ja poistaa jännityksiä. Samalla harjoitetaan mielen rauhoittumista. Työpaikkajooga on omiaan myös vahvistamaan ryhmähenkeä.

Tarjoamme työpaikkajoogaa Lahdessa.

Työpaikkajooga sopii kaikille!

Kankeat toimisto-työläiset

Jumittaako hiirikäsi? Näkyykö vuosien päätetyöskentely selkärankasi asennosta? Joudutko kutsumaan työkaverin apuun kynän pudotessa lattialle? Kuulut ehkä lajiin Homo Computerus?


Työpaikkajooga auttaa oikaisemaan selkärankaa ja vahvistaa kehoa monipuolisesti.

Kiireiset asiantuntijat

Muodostuuko päivän kuntoilusi kokouksesta toiseen juoksemisesta? Onko välillä vaikea muistaa, missä kokouksessa parhaillaan olet? Onko olkapääsi vinossa tietokoneen kanssa juoksemisesta - vai unohditko laukun sittenkin edelliseen palaveriin?


Työpaikkajooga antaa mahdollisuuden hengittää hetken, rauhoittaa sykettä ja koota ajatuksesi.

Muista huolehtijat

Huolehditko työksesi muista ihmisistä? Työsi on palkitsevaa, mutta ehkä myös henkisesti raskasta? Jakaudutko myös vapaa-ajallasi muiden käytettäväksi? Olet velvollisuuden-tuntoinen, eikä aikasi riitä itsesi hoitamiseen?


Työpaikkajooga tarjoaa mahdollisuuden keskittää huomiosi hetkeksi vain itseesi. Miltä kehosi tuntuu juuri nyt? Miltä hengityksesi tuntuu?

Raskaan työn raatajat

Onko työsi fyysisesti kuormittavaa? Rasitusta syntyy vuodesta toiseen ja todennäköisesti epätasaisesti tiettyihin kehonosiin? Vaikka muistat nostaa ergonomisesti, niin vihlontaa tuntuu siellä täällä? 


Työpaikkajooga vahvistaa kehoa monipuolisesti ja tarjoaa mahdollisuuden palautua fyysisestä ja henkisestä rasituksesta.

Petra

Haluan luoda ihmisille paikkoja pysähtyä edes hetkeksi. Haluan auttaa ihmisiä kohtaamaan oman itsensä. Haluan olla edistämässä työelämää, joka tukee ihmisen hyvinvointia.


Ole yhteydessä, niin katsotaan yhdessä, miten voisimme lisätä oman työpaikkasi hyvinvointia!


Lempijoogan perustaja

Hei,

Olen Petra Stenfors

Olen filosofian maisteri ja jooganopettaja (RYT 200). Olen työskennellyt pitkään asiantuntijana kehittämistehtävissä julkisella sektorilla. Joogaa olen ohjannut muun työni ohessa. 

Nykyinen hektinen elämänrytmi haastaa hyvinvointimme ja terveytemme monin tavoin. Havahduin itse työ- ja perhe-elämän ja aikataulupaineiden ristiaallokossa voimakkaaseen kokemukseen siitä, että arkeni palapeli ei pysyisi koossa. Jooga oli ollut minulle jo nuoruudessani keino rauhoittua ja pysähtyä nykyhetkeen, joten tiesin, mistä saisin apua tilanteeseen.

Palasin säännöllisen joogaharjoituksen pariin. Sen vaikutukset arkeeni olivat hämmästyttävät – vaikka en sitä itse heti havainnutkaan. Arkeni rauhoittui ja sain keinoja käsitellä joka puolella ympäröiviä odotuksia ja ja stressiä. Kiinnostuin yhä enemmän joogan kokonaisvaltaisesta merkityksestä ihmisen hyvinvointiin. Se, miten joogaharjoitus kytkee yhteen mielen ja kehon vahvistumisen ja rauhoittumisen on itselleni jatkuva inspiraation lähde. Halusin opiskella joogaa syvemmälle. Tässä sisäisen hyvinvoinnin vahvistamisessa haluan auttaa myös muita.

Työpaikkajoogan toteutustapoja

01


Matalan kynnyksen joogakurssi työpaikalla tai joogasalilla Lahden keskustassa, 5 - 10 kertaa, kerran viikossa.

02


Työhyvinvointi- tai virkistyspäivän joogapaja työpaikalla tai muussa työnantajan järjestämässä tilassa tai joogasalilla Lahden keskustassa.

03


Pitkäaikainen, jatkuvuutta tuova ja harjoituksen edetessä muokkautuva joogakurssi työpaikalla tai joogasalilla Lahden keskustassa yli 10 kertaa, kerran viikossa.

Työpaikkajooga voidaan järjestää joko työnantajan tiloissa tai joogasalilla Lahden ydinkeskustassa (Erkonkatu 9). Joogasalilla järjestettävään joogahetkeen mahtuu max 10 joogaajaa. Joogasalilla on käytettävissä lainamatot sekä muut tarvikkeet.

Missä ja milloin?

Ohjaan työpaikkajoogaa Lahdessa (tai lähialueella) työnantajan tiloissa tai joogasalilla Lahden keskustassa


Tällä hetkellä työpaikkajoogakursseja tai -tunteja on mahdollista varata perjantaisin.


Suunnittelen juuri teille sopivan kokonaisuuden! Ole yhteydessä ja pyydä tarjousta!

PERUSHINNASTO RYHMILLE

140 e 
45-60 min

Pienryhmä (max 6 hlö)

180 e
75-90 min

Pienryhmä (max 6 hlö)

+15 e/ hlö

Lisähenkilöt

Useamman kerran tilauksista tai suuremmista ryhmistä kannattaa pyytää tarjous erikseen!

Usein kysytyt kysymykset

työpaikkajoogat

Kuinka monta henkilöä työpaikkajoogaan voi osallistua?

Työpaikkajoogaan voi osallistua pääsääntöisesti n. 4 - 20 hlö kerrallaan, riippuen käytettävissä olevista tiloista. Tämä voidaan suunnitella tapauskohtaisesti. 

Tarvitseeko osallistujilla olla matot?

Voin tarjota käyttöönne joogasalin Lahden keskustassa, jolloin tilan matot ovat käytettävissä. Työpaikalla jooga voidaan toteuttaa joko tuolijoogana, jolloin mattoja ei välttämättä tarvita tai perinteisenä joogana matolla. Pääsääntöisesti osallistujilla tulisi olla omat matot. Asia voidaan suunnitella tapauskohtaisesti.

Millainen tila joogaan tarvitaan?

Työpaikkajooga on helpointa toteuttaa laajassa tilassa, johon mahtuu useita joogamattoja ilman ongelmia. Työpaikat on harvoin suunniteltu joogaamista silmällä pitäen, joten tämäkin voidaan suunnitella tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Tilan olisi kuitenkin hyvä olla joogahetken ajan rauhallinen. Voin tarjota mukavan joogatilan noin 12 hlö:lle Lahden keskustassa.

Ota yhteyttä!

0 of 350
>