Petra

Hei,

Olen Petra Stenfors,

Petra

Olen filosofian maisteri ja jooganopettaja (RYT 200)

Olen työskennellyt pitkään asiantuntijana kehittämistehtävissä julkisella sektorilla. Joogaa olen ohjannut työni ohessa.

Nykyinen hektinen elämänrytmi haastaa hyvinvointimme ja terveytemme monin tavoin. Havahduin itse vuosia sitten työ- ja perhe-elämän ja aikataulupaineiden ristiaallokossa voimakkaaseen kokemukseen siitä, että arkeni palapeli ei pysynyt koossa. Jooga oli ollut minulle jo nuoruudessani keino rauhoittua ja pysähtyä nykyhetkeen, joten tiesin, mistä saisin apua tilanteeseen.

Palasin säännöllisen joogaharjoituksen pariin. Sen vaikutukset arkeeni olivat hämmästyttävät – vaikka en sitä itse heti havainnutkaan. Arkeni rauhoittui ja sain keinoja käsitellä joka puolella ympäröiviä odotuksia ja ja stressiä. 

Kiinnostuin yhä enemmän joogan kokonaisvaltaisesta merkityksestä ihmisen hyvinvointiin. Se, miten joogaharjoitus kytkee yhteen mielen ja kehon vahvistumisen ja rauhoittumisen on itselleni jatkuva inspiraation lähde. Halusin opiskella joogaa syvemmälle.

Lempijooga syntyi halustani luoda ihmisille paikkoja pysähtyä edes hetkeksi. Haluan auttaa ihmisiä kohtaamaan oman itsensä, tuntemaan itsensä ja löytämään sisäisen voimansa. Lempeän hathajoogan myötä yhteys omaan itseen vahvistuu. Hengityksen ja liikkeen kanssa työskentelemällä opimme rauhoittamaan myös mieltämme.

Tule rohkeasti kokeilemaan Lempijoogaa Erkonkadulle! Tai ole yhteydessä, niin katsotaan yhdessä, miten voisin olla avuksi! <3

>