Joogan aloittaminen on helppoa:

01
Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä nimesi ja yhteystietosi sekä haluatko varata paikkasi koko kurssille, vai vain ensimmäiselle kerralle (31.8.2022).

02
Maksa osallistumismaksu

Maksa osallistumismaksusi ennen kurssin alkua. Syksyn kurssin hinta Lahden kaupungin työntekijöille on vain 90 e (sis. 10 kertaa). Halutessasi voit maksaa myös kertamaksun. Saat tarkemmat maksutiedot ilmoittautumisen yhteydessä. (Jos joogakertoja toteutuu yli 10, niistä laskutetaan loppusyksyllä erikseen sama hinta, 9e/kerta)

03
Tule paikalle hyvissä ajoin ennen joogatunnin alkua

Mukaan tarvitset vain joogamaton, rennot vaatteet, joissa voi liikkua sekä halutessasi villasukat tai esimerkiksi huovan loppurauhoittumista varten. Vältä syömistä n. 1,5 h ja juomista n. 30 min ennen joogaa, jotta jooga ei häiritse ruoansulatusta ja päinvastoin. Jos kaipaat lisätietoa, ole rohkeasti yhteydessä: petra(a)lempijooga.fi

Varaa paikkasi matolla!

Name*
Email*
Phone*
Ilmoittaudun mukaan
0 of 350
Tiedoksi opettajalle
Vahvista
Petra

Hei,

Tervetuloa matolle!

Mahtavaa, että olet päättänyt sijoittaa hyvinvointiisi ja osallistua joogatunnille! Joogaharjoituksen hankalin osuus on jo takanasi! Kun ilmaannut matolle, kaikki muu vain tapahtuu. Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Olen Petra Stenfors, FM, jooganohjaaja, lastenjooganohjaaja ja jooganopettajaopiskelija (SJL). Olen työskennellyt pitkään asiantuntijana kehittämistehtävissä julkisella sektorilla. Joogaa olen ohjannut päivätyöni ohessa vuodesta 2018.

Nykyinen hektinen elämänrytmi haastaa hyvinvointimme ja terveytemme monin tavoin. Havahduin itse vuosia sitten työ- ja perhe-elämän ja aikataulupaineiden ristiaallokossa voimakkaaseen kokemukseen siitä, että arkeni palapeli ei pysynyt koossa. Jooga oli ollut minulle jo nuoruudessani keino rauhoittua ja pysähtyä nykyhetkeen, joten tiesin, mistä saisin apua tilanteeseen.

Palasin säännöllisen joogaharjoituksen pariin. Sen vaikutukset arkeeni olivat hämmästyttävät – vaikka en sitä itse heti havainnutkaan. Arkeni rauhoittui ja sain keinoja käsitellä joka puolella ympäröiviä odotuksia ja ja stressiä. Se, miten joogaharjoitus kytkee yhteen mielen ja kehon vahvistumisen ja rauhoittumisen on itselleni jatkuva inspiraation lähde. Tällä hetkellä syvennän joogaosaamistani Suomen Joogaliiton monivuotisessa (n. 7 v.) jooganopettajaohjelmassa syventävien opintojen parissa.

Ohjaamallani joogalla toivon voivani tarjota ihmisille paikkoja pysähtyä edes hetkeksi, kohtaamaan oman itsensä, tuntemaan itsensä ja löytämään sisäisen voimansa. Lempeän hathajoogan myötä yhteys omaan itseen vahvistuu. Hengityksen ja liikkeen kanssa työskentelemällä opimme rauhoittamaan myös mieltämme.

Tervetuloa mukaan!

>