Joogaa erityisryhmille

Lempijooga sopii monenlaisille erityisryhmille.  Jooga voi tukea erilaisten fyysisten haasteiden kanssa toimimista vahvistamalla kehoa ja lisäämällä liikkuvuutta hienovaraisesti. Joogaharjoitukset tukevat tutkitusti psykofyysistä hyvinvointia myös monenlaisilla erityisryhmillä. Räätälöin tunnit juuri teidän ryhmänne tarpeisiin - ole rohkeasti yhteydessä!

Petra

Haluan luoda ihmisille paikkoja pysähtyä edes hetkeksi. Haluan auttaa ihmisiä kohtaamaan oman itsensä. Haluan olla edistämässä työelämää, joka tukee ihmisen hyvinvointia.


Ole yhteydessä, niin katsotaan yhdessä, miten voisimme lisätä oman työpaikkasi hyvinvointia!


Lempijoogan perustaja

Hei,

Olen Petra Stenfors

Olen filosofian maisteri ja jooganopettaja (RYT 200). Olen työskennellyt pitkään asiantuntijana kehittämistehtävissä julkisella sektorilla. Joogaa olen ohjannut muun työni ohessa. 

Nykyinen hektinen elämänrytmi haastaa hyvinvointimme ja terveytemme monin tavoin. Havahduin itse työ- ja perhe-elämän ja aikataulupaineiden ristiaallokossa voimakkaaseen kokemukseen siitä, että arkeni palapeli ei pysyisi koossa. Jooga oli ollut minulle jo nuoruudessani keino rauhoittua ja pysähtyä nykyhetkeen, joten tiesin, mistä saisin apua tilanteeseen.

Palasin säännöllisen joogaharjoituksen pariin. Sen vaikutukset arkeeni olivat hämmästyttävät – vaikka en sitä itse heti havainnutkaan. Arkeni rauhoittui ja sain keinoja käsitellä joka puolella ympäröiviä odotuksia ja ja stressiä. Kiinnostuin yhä enemmän joogan kokonaisvaltaisesta merkityksestä ihmisen hyvinvointiin. Se, miten joogaharjoitus kytkee yhteen mielen ja kehon vahvistumisen ja rauhoittumisen on itselleni jatkuva inspiraation lähde. Halusin opiskella joogaa syvemmälle. Tässä sisäisen hyvinvoinnin vahvistamisessa haluan auttaa myös muita.

Ryhmille räätälöidyn joogan toteutusvaihtoehtoja

01


Matalan kynnyksen lyhytjoogakurssi, räätälöitynä ryhmän tarpeisiin, 3 - 5 kertaa, kerran viikossa.

02


Yksittäinen joogapaja, jossa osallistujat voivat tutustua joogaan ja rohkaistua hakeutumaan säännöllisen joogaharjoituksen pariin itsenäisesti.

03


Pitkäaikainen, jatkuvuutta tuova ja harjoituksen edetessä muokkautuva joogakurssi 10 kertaa, kerran viikossa.

Ryhmille räätälöity jooga voidaan järjestää joko ryhmän omissa tiloissa tai joogasalilla Lahden ydinkeskustassa (Erkonkatu 9). Joogasalilla on käytettävissä lainamatot sekä muut tarvikkeet.

Missä ja milloin?

Ohjaan joogaa Lahdessa (tai lähialueella) joko teillä käytettävissänne olevissa tiloissa tai joogasalilla Lahden keskustassa


Tällä hetkellä tilausjoogakursseja tai -tunteja on mahdollista varata perjantaisin.


Suunnittelen juuri teille sopivan kokonaisuuden! Ole yhteydessä ja pyydä tarjousta!

PERUSHINNASTO RYHMILLE

140 e 
45-60 min

Pienryhmä (max 6 hlö)

180 e
75-90 min

Pienryhmä (max 6 hlö)

+15 e/ hlö

Lisähenkilöt

Useamman kerran tilauksista kannattaa pyytää tarjous erikseen!

Usein kysytyt kysymykset

tilausjoogat

Kuinka monta henkilöä ryhmäjoogaan voi osallistua?

Työpaikkajoogaan voi osallistua pääsääntöisesti n. 4 - 20 hlö kerrallaan, riippuen käytettävissä olevista tiloista. Tämä voidaan suunnitella tapauskohtaisesti. 

Tarvitseeko osallistujilla olla matot?

Voin tarjota käyttöönne joogasalin Lahden keskustassa, jolloin tilan matot ovat käytettävissä. Muussa tilassa jooga voidaan toteuttaa joko tuolijoogana, jolloin mattoja ei välttämättä tarvita tai perinteisenä joogana matolla, jolloin pääsääntöisesti osallistujilla tulisi olla omat matot. Asia voidaan suunnitella tapauskohtaisesti.

Millainen tila joogaan tarvitaan?

Erityisryhmien on helpointa toteuttaa laajassa tilassa, johon mahtuu useita joogamattoja ilman ongelmia. Tilan olisi hyvä olla joogahetken ajan rauhallinen. Voin myös tarjota käyttöönne mukavan joogatilan Lahden keskustassa.

Ryhmällämme on fyysisiä tai muita erityistarpeita - voimmeko silti joogata?

Jooga sopii kaikille, kun se suunnitellaan erityistarpeet huomioiden. Apuvälineiden avulla ja omaa kehoa kuunnellen joogaharjoitus onnistuu fyysisesti useimmilla, ja se tukee kehon hienovaraista liikkuvuuden ja voiman vahvistumista ja ylläpitämistä. Jooga tukee myös monissa psykofyysisissä haasteissa lisäämällä kykyämme rauhoittaa mielemme ja keskittää ajatuksemme. 

Ota yhteyttä!

0 of 350
>